AGENDA
  • Geen evenementen

Nog Meer Lente!

De nieuwtjes van nu:

Tussen 28 mei en 9 juni staat er een interactieve muzikale schommelinstallatie op de Oude Markt in Enschede, genaamd Wannaplay. Bezoekers kunnen al schommelend op 16 schommels (delen van) een liedje tevoorschijn schommelen. Dat is op zich al leuk, maar het Gilde levert vier van de te programmeren liederen! Meer info hier.

TOP TSG, het TalentOntwikkelingsPlan van Atak en TSG, is van start gegaan, en na een hele reeks workshops en masterclasses gaan de 6 uitverkorenen tussen 18 april en 21 juni aan heel Twente laten horen en zien hoeveel ze gegroeid zijn. Er zijn minstens 12 optredens voor de hele groep geboekt en er komen er steeds meer bij! Like TOP TSG op FB!

Op 22 augustus vindt de eerste editie van het nieuwe Festival Fields of Joy plaats, op Het Hulsbeek bij Oldenzaal. Het mooie is dat er een singer-songwriterpodium komt, op een eiland, dus speciaal voor luisterende liefhebbers, met singer-songwriters die door het Gilde zijn uitgenodigd. Hou de FB pagina in de gaten voor het programma!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *