AGENDA
  • Geen evenementen

Nog meer nieuwe kansen!

Natuurlijk is er veel nieuws, het Gilde heeft op Facebook alweer 400 leden (wat?? wow!!), en dan is er altijd nieuws.

Maar hier concentreer ik me even op 3 dingen:

1: De selectie van TOP TSG 2016, aanstormende talenten die dit jaar onder de vleugels van Atak en het TSG gaan uitgroeien tot rijpe podiumbeesten is bekend. Vier jonge honden dit jaar: Lisa Nora, Tenui van der Worp, Melvin van Weert, en Thomas Dozeman. Zij zullen onder vakkundige begeleiding worden onderworpen aan een mooi regime van workshops, coachings, masterclasses en optredens.

2: Niet geheel ontoevallig is onlangs TOP TSG 2015 afgesloten, met een prachtige cd en een minstens zo mooie cd-presentatie bij Atak in Enschede. Zoals te verwachten viel zijn Sasja, Lotta Rasva, Elske Haverkamp, Jason Fredrick, Marco Espinosa en Thijs van Meeuwen rijp voor de grote podia.

3: Er zijn weer allerlei optreedplekken bij. Bar Celona in Enschede plaatst wekelijks 2 singer-songwriters van het Gilde, en komende lentezomer zijn er ook weer veel Gildeleden te zien op het Cultuurpodium Houtmaat. De boekingen stromen binnen, en dat is prachtig en maakt de bruisende Twentse singer-songwriter-scene nog bruisender.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *