AGENDA
  • Geen evenementen

Op de Toekomst!

Ach er blijft de hele tijd maar nieuws zijn vanuit het Gilde, en het is hoog tijd jullie weer op de hoogte te brengen. Een overzichtje, met uitroeptekens!:

*Er komt een TOP TSG 2015 cd uit! Release op 20/2/2016!!!

*Er komt een TOP TSG 2016! Details komen snel!

*Er zijn nieuwe podia bijgekomen! Het Lambooijhuis in Hengelo plant elke 4e vrijdag van de maand een singer-songwriter uit het Gilde in! En café Mugshot biedt ook regelmatig op vrijdagen een podium aan de Gildeleden!

*Gildeleden noemen we ze, de singer-songwriters die via mede het Gilde aan optredens komen, want samen staan we sterk, al heeft niemand voor een lidmaatschap getekend (het kost dan ook niks). Hoe dan ook: Zonder succes te willen claimen wil ik toch trots kenbaar maken dat Pop Secret – DE talentenjacht van Twente – voor de derde maal op rij is gewonnen door een aan het Gilde gelieerde singer-songwriter: na Tim van Doorn en Lotta Rasva was dit jaar Jeangu Macrooy de winnaar!

*We gaan een traditie beginnen! Op 20 december vindt de eerste singer-songwriter-singalong plaats: Gildeleden studeren kerstliederen in, met het doel dat het publiek heel hard mee gaat zingen. Heel hard! Eerst zullen de uitgenodigde singer-songwriters hun eigen werk spelen (tussen 17u en 19u30) en daarna barst het meezingfeest los!

*niet alles met een uitroepteken is blij. Zo doet het bericht de ronde dat Paco Plumtrek – het undergroundste singer-songwriterpodium van Oost-Nederland, en een oase voor de muziekliefhebber – de huidige locatie in Almelo moet verlaten. Mocht iemand ideeën hebben om Paco uit de brand te helpen, laat het weten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *