AGENDA
  • Geen evenementen

Vrolijk Voorjaar!

Daar zijn we weer! In het kort even op een rij wat er nu speelt:

TOP TSG 2014 was een succes! De samenwerking tussen Atak en het Gilde heeft vruchten afgeworpen: op 14 februari wordt een volledige cd met sololiederen en duetten van de 6 deelnemers aan TOP TSG gepresenteerd. In Atak natuurlijk. Kaarten vind je hier!

Omdat dit project – waarin 6 talentvolle Twentse songschrijvers werden gecoacht en begeleid door professionals op de stap naar de echte podia te kunnen maken – zo’n succes was, komt er een vervolg! Vandaag zijn de deelnemers geselecteerd, op 26 januari worden de namen bekend gemaakt, en op 14 februari begint voor de nieuwe groep het avontuur dat TOP TSG 2015 heet.

 

En nog zo’n succes: De Tweede Grote Avond van het Gilde gaat op herhaling! Dit seated concert, met het neusje van de zalm van Twentse singer-songwriters en een solo set van een gerenommeerde gast, vindt plaats op 30 januari, in theater De Kappen in Haaksbergen

Op de grote avond spelen namens het Twents Songschrijvers Gilde: Tenfold, Timothy Drake, Mijke Breepoel en Arthur Adam. Samen spelen zij éen set waarbij zij regelmatig elkaar als band zullen begeleiden. De andere helft van de voorstelling wordt door Bertolf verzorgd, solo, maar met zijn mooie liedjes en briljante gitaarspel. Kaarten vind je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *