AGENDA
  • Geen evenementen

Zomerrrr

Het was een prachtige lente voor Twentse Gilde. Met mei als recordmaand: 37 officiële Gildeboekingen, zo’n 22 TOP TSG optredens en natuurlijk nog een hele stapel andere boekingen via andere partijen waarbij Gildeleden op prachtfestivals als Green Vibrations, BAM en Greatest Show on Earth stonden.
Bovendien leverde het Gilde met 4 composities van 4 leden een grote bijdrage aan het überfeestelijke Wannaplay, de schommelinstallatie in het hart van Enschede. Deze installatie staat nu op Oerol en draait daar ook 2 Gildeliederen (waaronder deze)!

Nu is het tijd om even bij te komen. Even geen Open Mics in Atak (vanaf begin september weer), geen singer-songwriters in onze vaste stek Proeflokaal België in Enschede (vanaf eind augustus weer – België in Almelo gaat trouwens wel door, met een terrasprogrammering). En qua festivals knalt TOP TSG nog even het seizoen uit op het Ongekend Goed Festival in Eibergen.
En er schijnt in het weekend van 3,4,5 juli ook van alles in de steigers te staan in en rondom Enschede. Dus houd je oren en ogen open. Het Gilde is overal. En volgend seizoen betekent dat ook: buiten Twente (we zijn er klaar voor).

Tot overal!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *